Vind med Finn – Kontante præmier og rejser på højkant! 5/5 (1)

Som noget helt nyt holder LeoVegas Casino et enestående eventyr ved navnet ”Finn and the Swirly Spin! – Det er et helt nyt spil som du kun finder hos LeoVegas de næste tre uger. Der er præmier for hele to millioner kroner på højkant, som du har mulighed for at få fingrene i! Præmierne er fordelt på kontanter, rejser og ikke mindst ÆGTE GULD!

De næste tre uger går det helt amok i dette nye spil, og herunder kan du se præmierne!

13. november – 19. november

I denne uge har du muligheden for at vinde en fantastisk rejse til Mount Fuji I Japan for to personer. Denne rejse har en værdi á 100.000 kroner, hvilket indikere at det bliver en oplevelse for livet!

Der er selvfølgelig også præmier til dem der var tæt på at vinde.

2.-5. Præmie: 50.000 skattefrie kroner – Det er også de færreste der klager over denne præmier! Det varmer godt her op til jul, og kan være med til at forsøde julen lidt med en ekstra stor julegave til dig selv.

20. november – 26. november

Hvis vi siger masser af skummende øl, så må dine tanker næsten falde på Irland! Denne uge har du muligheden for at vinde en rejse til Irland for to personer, også til en værdi af 100.000 kroner.

Igen skal dem der var tæt på at vinde ikke snydes, og i denne uge er der også 50.000 skattefrie kroner til 2.-5. Pladsen.

28. november – 30. november

Her sættes slutspurten ind inden at vi når den helt store lodtrækning om hovedgevinsten. I disse tre dage bliver der uddelt gevinster til over 800.000 kroner!

Tirsdag d. 28. november: Er der 4×50.000 kroner på højkant.

Onsdag d. 29. november: Er der også 4×50.000 kroner på højkant.

DEN STORE FINALE!

Nu er vi nået til den helt store finale, hvor den store præmie skal udloddes. Det gøres ved Celebrity Blackjack Party-bordet kl. 18 d. 31. november.

Her har man mulighed for at kvalificere sig igennem de første uger.

Den sidste dag der er mulighed for at kvalificere sig til den store finale er d. 29 november.

Please rate this

Leave a Comment