Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo er indtil videre det eneste sted, hvor det er lovligt at spille online bingo i Danmark. Danske Spil er kendt af alle danskere og tilbyder en lang række forskellige spil. En af disse spil er Bingo, som er vores største interesse.

Udover at du får et stort udvalg af forskellige former for Bingo, så er også en lang række forskellige jackpots, som du har muligheden for at vinde. Som noget helt nyt har Danske Spil Bingo hyret chatværter som hver aften underholder dig i chatten mens du sidder og spiller Bingo.

Stort udvalg af bingo hos Danske Spil Bingo

Ulempen ved at spille Bingo i virkeligheden er, at du er begrænset til at spille på bestemte tidspunkter nogle enkelte gange om ugen. Ved at spille online bingo er du på ingen måde begrænset, og kan spille lige når det passer dig. Hos Danske Spil Bingo har du mulighed for at spille Bingo hele døgnet.

Udover de sædvanlige former for Bingo, så har Danske spil også en lang række andre former for bingo.

Her er en liste over de forskellige bingo former de tilbyder.

  • Klassisk Bingo
  • Gamle Ole
  • 1 Krone Bingo
  • Stjernedrys
  • Bankohallen
  • Mega Jackpot
  • Gratis Bingo

Der er altså masser af muligheder for at spille Bingo hele døgnet rundt – det eneste der ikke er tilgængeligt hele døgnet er Gratis bingo, som kun er åben ved særlige lejligheder eller højtider. Vi anbefaler dig at du tilmelder dig Danske Spil Bingos nyhedsmail, så er du altid opdateret omkring nye spil, gratis bingo og meget meget mere.

Bingo Gevinster

Når du spiller bingo er der flere forskellige former for gevinster – hos Danske Spil Bingo får du gevinst på både rækken fuld og pladen fuld. Når du får pladen fuld, så vinder du som regel hovedgevinsten.

Udover de traditionelle måder at vinde på i Bingo, så findes der også forskellige bingospil, hvor du kan vinde på andre måder. Det kan f.eks. være ved at danne et bestemt mønster eller få en bestemt række tal.

Du kan også være blandt de heldige og vinde nogle af de side gevinster, som er på spil i hvert spil. Dem kan du f.eks. vinde hvis du kun er et enkelt nummer fra at have pladen fuld, eller hvis du får bingo på f.eks. nummer 90 (gamle ole).

Men uanset hvilket spil du vælger, så er Danske Spil Bingo rigtig gode til at guide folk til, hvordan de forskellige spil fungere hos dem. Du vil derfor aldrig være i tvivl om, hvordan du spiller de forskellige former for bingo hos dem.

Når du spiller Bingo Online så er gevinsterne næsten altid kontanter – hvilket er lidt anderledes end i de traditionelle bingo haller, hvor det typisk er diverse præmier som f.eks. kød, gavekort og vin man kan vinde.

De forskellige spil har alle sammen en Jackpot som starter på mellem 1.000-5.000 kroner – Samt du har mulighed for at spille med i om de helt store jackpots på over 10.000 kroner og sidst, men ikke mindst kan du spille med om den helt store Mega jackpot som mindst er på 30.000 kroner, men for det meste ligger den et godt stykke over de 100.000 kroner.

Bingoplader Hos Danske Spil Bingo

Det er utroligt simpelt at komme i gang med at spille bingo hos Danske Spil. Når du har besluttet dig for, hvilket bingorum du ville spille i trykker du blot ”Spil nu”. Der efter vælger du det antal plader, som du vil købe. Du kan vælge enten at den automatisk vælger plader eller at du selv har muligheden for at vælge de plader du bedst synes om.

Det er altså utroligt simpelt, at komme i gang med at spille Bingo hos Danske Spil Bingo.

På Danske Spil har du mulighed duppe dine bingoplader ligesom at man gør helt traditionelt i de danske bingo haller. Danske Spil har gjort det muligt for dig også, at gøre det her – Du kan dog også vælge at lade den duppe pladerne helt automatisk, hvis du synes det bliver uoverskueligt at gøre selv.

Danske Spil Bingo har produceret en video der fortæller dig om, hvordan man dupper sine plader.

 

 

Bingochat

Som noget helt unikt har Danske Spil Bingo valgt at gøre noget ekstra ordinært for, at gøre det ekstra hyggeligt når du spiller online bingo. Du chatter ikke alene med dine medspillere, men også med hyggelige værter som sørger for, at sætte ekstra gang i hyggen.

Chatværterne sørger også for at lave quizzer og konkurrencer

Danske Spil Bingo
1000 -,
Kupon: SPILLEAUTOMATER

Mere information

Navn Danske Spil Bingo
Hjemmeside https://danskespil.dk/bingo
Mindste indskud 0 -,

Vurdering

Brugervenlighed
Udvalg af spil
Kvalitet af spil