Online bingo

Da online bingo i tidernes morgen (2007) slog igennem, så opstod der et hav af forskellige bingo sider, som alle kæmpede om de enkelte bingo spillere. Det blev dog så ekstremt i Danmark, at det endte med at blive et reguleret marked. Det betyder at du som forbruger kan være lang mere tryg i dag, og ikke skal være bange for at blive snydt af en online bingo udbyder.

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge og spile online bingo. En af grundene er helt klart, at du kan få rigtig mange hyggelige timer og du har chancen for at vinde kontante præmier.

Hvor kan man spille online bingo i Danmark?

I dag er det kun muligt at spille bingo online hos Danske Spil Bingo, hvilket er en konsekvens af den regulering der blev foretaget. Denne lov trådte i kraft d. 1 Januar 2012. Her var Danske spil de eneste der måtte tilbyde held-baseret spild.

Det bliver der dog lavet om på i 2018, hvor loven igen bliver taget til revision.

Alle andre bingohaller i Danmark må derfor udelukkende kun tilbyde gratis bingo – Det betyder dog ikke, at du ikke har muligheden for at vinde præmier der. Det må bare ikke koste penge for dig, at spille med, men du må godt vinde kontante præmier alligevel.

Vi synes ikke at du skal tolke spilleloven som en negativ ting, da den egentligt sørger for at alt går retfærdigt til, og at ingen mennesker bliver snydt ved online bingo.

Online bingo hos Danske Spil

Når man som Danske Spil Bingo har monopol på alt online bingo om penge, så kræver det at man kan løfte et hvis ansvar. Det kræver at man holder et højt niveau, og sørger for at alle kan hygge sig med det.
Der må man give Danske Spil stor ros – De har virkelig formodet at få skabt en god bingohal, hvor man kan bruge rigtig mange timer online.

Danske Spil bingo tilbyder en lang række forskellige jackpots, som du har mulighed for at vinde. Udover dette så tilbyder de en masse forskellige bingo spil, samt muligheden for at spille det klassiske banko spil med 90 numre. (Der er kun 75 numre i bingo).

Der er faktisk hele to muligheder for at spille det klassiske spil med 90 numre, som vi kender fra de danske banko haller. De hedder hhv. Gamle Ole og Banko Hallen.

Hos Danske Spil Bingo har du mulighed for at spille hele døgnet, hvilket gør at du kan spille lige når det passer dig! Du skal altså derfor ikke føle dig presset til at spille inden for et bestemt tidsrum. Det er en af de helt store fordele ved Online bingo.

Sikkerhed ved online bingo?

Det er selvfølgelig utrolig vigtigt, at sikkerheden er i top når man spiller online bingo, ellers ryger hyggen hurtig. Det er en af de primære årsager til at spilleloven i 2012 blev sat i kraft – Det var for at spillet skulle reguleres så spillere på det danske marked kunne føle sig trygge!

Danske Spil er utrolig erfarne når det kommer til online gambling markedet, og du kan være helt tryg ved at spille online bingo ved dem. Du kan være helt sikker på at alle oplysninger op dig, at de bliver behandlet i flg. Gældende lovgivning for personlig data!

Hvad er målgruppen for online bingo?

Det er svært at koge det ned til en enkelt lille målgruppe – men det er typisk kvinder der spiller det, og største delen er typisk 50+ og er vant til at spille i virkelighedens verden. De bruger typisk online bingo til at få spillet endnu mere, end hvad de har mulighed for i virkeligheden.

Du finder dog også både mænd og kvinder i andre aldre når du spiller online bingo – På Danske Spil Bingo har de en utrolig hyggelig chat, hvor der er mulighed for at bruge mange timer på at hygge sig med sine med spillere i mens man spiller bingo.

Hvor kan man spille online bingo gratis?

Der er flere forskellige steder på nettet, hvor de tilbyder gratis online bingo. Danske Spil Bingo tilbyder det dog ikke mere, men det gør flere andre steder på nettet.

Du kan blandt andet spille gratis bingo hos BingoSjov.dk, hvor der engang i mellem er mulighed for at vinde rigtige præmier. Yderligere vil vi anbefale dig at tage et kig rundt på nettet, for der er med garanti masser af andre steder, hvor der er mulighed for at spille online bingo gratis.

Velkomstbonus Online Bingo

Selvom det normalt er kutyme i online gambling verdenen, at man få en eller anden form for velkomstbonus, så har Danske Spil valgt ikke at tilbyde det ved bingo. Det skyldes nok der monopol, og at det er det eneste sted man kan spille det lovligt for penge i Danmark. – De kører til gengæld en masse andre kampagner og tilbud, hvor du har mulighed for at få noget ekstra for dine penge.