Bingo om penge

Det er ikke altid at folk forbinder bingo om penge, som det hyggelig spil de ellers kender. For normalt når man spiller om gevinster er det sjældent penge, men typisk kød, gavekurve og andet sjov.

Vi lever dog i en verden hvor det bliver mere og mere normalt, at spille forskellige spil om penge. Vi kan også se det rundt omkring i Danmark i diverse banko klubber, der er der begyndt at komme mindre og større kontante præmier også.

I Dagens Danmark er det utroligt populært at spille bingo om penge online, der bliver både spillet om små og store beløb. Det hele afhænger af, hvor meget man selv har lyst at spille for. I Danmark findes der dog kun et sted at spille online bingo om penge, og det er hos Danske spil bingo.

 

Vind store penge – Spil Bingo om penge

Hos Danske Spil Bingo har de en af de helt store jackpots, deres store jackpot starter nemlig på hele 30.000 kroner, og stiger progressivt indtil den bliver udløst! Der er ingen grænser for, hvor stor den kan blive.

For at kan vinde den helt store jackpot, så skal du spille med i spillet af det passende navn, Mega Jackpot. Det koster 30 kroner at deltage i Mega jackpot, men så deltager du også i konkurrence om at vinde minimum 30.000 kroner, hvis du skulle blive den heldige vinder af jackpotten!

Udover Mega Jackpotten har Danske Spil Bingo også en lang række andre jackpots, som er billigere at deltage i. Du kan f.eks. deltage i Stjernedrys jackpotten, som altid er på mindst 15.000 kroner, hvilket også må siges at være en del penge. Som noget nyt har Danske Spil Bingo hver aften spændende chatværter – Til tider invitere de kendte mennesker ind i chatten, som er med til at udlodde spændende præmier til alle som deltager!

 

Spil gratis bingo om penge

Det koster nødvendigvis ikke spidsen af en jetjager, at spille bingo om penge – det kan gøres for ganske få kroner, men det kan selvfølgelig også gøres gratis. Der findes et hav af forskellige online sider, hvor du kan spille gratis bingo, hvilket vi kan anbefale til at starte ud med.

Det kan du blandt andet hos BingoSjov.dk – Hver aften mellem 20-21 har du mulighed for at spille gratis bingo med rigtige kontante præmier på BingoSjov.dk.

Det er en rigtig god måde at lærer reglerne på til Bingo, hvis du ikke allerede kender dem.